Burit perempuan

posted by | Leave a comment

Terserlah susuk tubuhnya yang menggiurkan dan putih melepak itu. Susan tersenyum dan mempersilakan aku duduk sambil bertanya aku nak minum apa.

Aku hanya meminta air sejuk sambil menelan air liur melihat buah dada Susan yang terbonjol di sebalik baju singletnya.

Berderau darahku melihat Susan yang menungguku di pintu.

Dia hanya berseluar pendek yang amat pendek dan bersinglet.

Nak break that tak sampai hati, so continue je la macam ni as long as tak kantoi.

Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy.

lagi satu tempat pancut mani yg favorite ialah kat alur cipap dia? Aku pun selalu jeling kat arah cipap dan tetek dia. Dia pakai tights warna hitam yang aku bagi dia untuk birthday dia dulu. Kalau orang tak kenal bini aku, mesti tersilap ingatkan dia tu macam sorang pembaca berita TV3 yang cun, janda anak 3? Bila bini aku blah je, Sha duduk sebelah aku(dah biasa macam tu even depan spouse) dan ambil satu bantal besar dan cover bahagian bawah pinggang aku la. Sambil tangan dia urut batang aku, aku sekali-sekala jeling luar tengok laki dia. Sebab tak sure, aku kena la buat step by step supaya apa yang aku enjoy sekarang ni tak terlepas? Tapi kerja yang macam ni susah sikit nak cover kat office sebab muka dia kena mengadap batang aku.

Laki dia suka pancut mani kat celah tetek dia dan muka dia. Biasa la borak2 gurau senda dan main komputer masa lunch. Di pendekkan cerita, ada aje peluang Sha nak pegang batang aku, dia akan buat? Sha pulak tengah baca magazine sambil meniarap depan aku. padahal bini aku tu lebih cantik dan tak kurang menggodanya kalau compare dengan Sha. Setelah Sha usaha sedaya upaya, akhirnya terpancut jugak air mani aku. Ada kah objective dia nak go all the way ke atau setakat tu je.

burit perempuan-7burit perempuan-16burit perempuan-90

Aku selalu mengintai pehanya bila dia pakai mini-skirt dan buah dadanya yang selalu terdedah bila dia sedang tunduk. Batang aku tu memang ikut kepala dia je sendiri je? Sha pulak bila dah dapat batang aku tak ingat dunia lagi. Status aku dengan Sha sekarang ni, Sha masih menikmati aku punya ever loaded and ever ready gun semenjak dua tahun yang lalu. Kadang2 sampai merah, sore pun dia masih nak lancapkan aku.nak buat dah nasib. Kadang2 tu, dia dekatkan muka dia kat batang aku dan dengan manja dia cium puas2 dan kenakan kat seluruh muka dia. Habis setiap inci batang aku dan buahnya dia pegang dan urut.

Leave a Reply

  1. 10 1 07 married dating blog 20-Jun-2018 21:51

    Both our female and male reviewers agree that the safety factor is greatly enhanced.

  2. mary kate olsen is dating nicolas sarkozy 01-Oct-2018 20:30

    It is the responsibility of each person involved in the sexual activity to ensure that he or she has the affirmative consent of the other participant(s) to engage in the sexual activity.

chelsea dating flower show tiscali